oktober 13

Reddit Mede-oprichter Bullish op Bitcoin Ondanks de huidige prijsdaling

Alexis Ohanian, de medeoprichter van de populaire nieuws- en forumsite Reddit, is bullish op Bitcoin ondanks de huidige prijsdaling. Zijn optimistische kijk op de toekomst van Bitcoin komt nu hij zich terugtrekt van Reddit naar meer durfkapitaalinitiatieven, waaronder investeringen in cryptocurrencies en cryptocurrency bedrijven.

Na de overname van Reddit door het moederbedrijf Conde Nast, Advance Publications, heeft Ohanian zich langzaam maar zeker ontlast van zijn dagelijkse taken op het online platform. De 35-jarige kijkt nu naar investeringen in meer geavanceerde technologieën, waaronder Instacart, en self-driving auto bedrijf Cruise. Hij heeft zich ook verder in de cryptocurrency industrie begeeft en heeft een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin en een investering in cryptocurrency exchange Coinbase verworven.

Ohanian is optimistisch over zijn investeringen op zowel fiscaal als persoonlijk vlak, waarbij hij uitlegt dat zijn nieuwe baan als hoofd van zijn durfkapitaalonderneming, Initialized Capital, een betere discussie met zijn vrouw, tennisster Serena Williams, mogelijk maakt.

Terwijl het spreken over Initialized Capital, zei Ohanian:

“Ik heb lange tijd gewild terug te keren naar de vroege stadiumstichters aan het zijn de ,,eerste controle” in Initialized. Het is heel wat pret, eerlijk gezegd. Ik kom thuis en heb echt goede tafelgesprekken over de dingen die ik op het werk heb gedaan, en het is altijd [over] het ontmoeten van nieuwe oprichters, het leren over de toekomst en dan soms mijn mouwen opstropen”.

Ohanian Bullish over Bitcoin en de toekomst van Cryptocurrency
Ondanks de huidige prijsdaling op de cryptocurrency markten, die van een marktkapitalisatie van meer dan 800 miljard dollar in januari naar het jaarlijkse dieptepunt van minder dan 200 miljard dollar in augustus, is Ohanian nog steeds ongelooflijk optimistisch over de toekomst van de cryptocurrency markten.

Een deel van zijn bullishness op crypto is te wijten aan de instabiliteit van fiat valuta’s in landen in economische onrust, aldus de heer Ohanian:

“Als een winkel van waarde, is er wat echte tractie [met bitcoin], en eigenlijk zoals we zien in landen als Turkije die een aanzienlijke economische crisis hebben – waar mensen het vertrouwen in de Turkse lire verliezen – gaan we geld zien verschuiven naar bitcoin, want zo instabiel als het is, is het eigenlijk veel stabieler voor veel mensen dan de fiat currency van hun eigen land. Maar op dit ogenblik, zijn wij nog in de vroegste, vroegste stadia.

Ohanian verwijst naar de overweldigende devaluatie van fiatvaluta’s in landen als Turkije, die hun door de staat gesteunde munt, de Lira, sinds september 2017 met 50% in waarde zien dalen door de economische neergang. Een ander land dat zich op de cryptocurrency heeft toegelegd op hun fiatvaluta is Venezuela, dat een hyperinflatie van hun fiatvaluta heeft gezien, de Bolivar in totaal naar schatting 1.000.000% tegen het einde van 2018, volgens het Internationaal Monetair Fonds.

In Venezuela wenden burgers zich tot cryptoklassen, zoals Dash en Bitcoin, om dagelijks aankopen te doen, omdat er geen tussenpersoon nodig is om een transactie te initiëren of te voltooien. Dash heeft in Venezuela een razendsnelle stijging van de adoptiecijfers gezien, voornamelijk als gevolg van een massale marketingcampagne in het land.Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 13. oktober 2018 by admin in category "huidige