november 6

Vergeet Air Miles, deze credit card bedrijf om klanten Cryptocurrency te geven

Wil je in cryptocurrency komen, maar de volatiliteit en de wisselkosten hebben je afgeschrikt? Deze startup heeft misschien de ideale oplossing – een creditcard die klanten Bitcoin betaalt in plaats van andere beloningen.

Inflatievaluta uitgeven, Deflatievaluta krijgen
Typisch, credit card bedrijven bieden prikkels om klanten te krijgen om hun kaarten te gebruiken. Dit kan zijn: contant geld terug op aankopen, of vliegmijlen, of een vorm van beloningspunten. Een nieuw bedrijf probeert dit model over te dragen naar de wereld van de cryptocurrency. Thomas Harrison van Blockrize hoopt zijn klanten rechtstreeks in Bitcoin of Ethereum te belonen.

Ondanks het feit Bitcoin Loophole

Ondanks het feit dat hij nauwelijks uit de “tekentafelfase” van de planning is, beweert de 25-jarige Harrison dat er al interesse is in het idee. Hij vertelde MarketWatch dat er momenteel een lijst van 2.000 klanten is die een van de eerste kaarten https://www.onlinebetrug.net/nl/bitcoin-loophole/ van Bitcoin Loophole Blockrize willen ontvangen. Dit is indrukwekkend, zeker als je bedenkt dat het bedrijf op dit moment geen kaartuitgever heeft.

Het idee is eenvoudig. Gebruik de kaart voor aankopen in de winkel of online en ontvang 1% van de waarde terug in crypto. Klanten zullen kunnen beslissen of ze willen betalen in Bitcoin (BTC), Ether (ETH), of een 50/50 verdeling van de twee. Het plan is om een geschikte bankpartner te vinden en tegen het einde van het jaar te lanceren.

Bitcoin Trader is gaan investeren

Harrison legde MarketWatch uit dat hij in september 2017 is gaan investeren in digitale valuta. Ondanks het feit dat hij het “een opwindende ervaring” vond, werd de jonge ondernemer afgeschrikt door de hoge kosten https://www.onlinebetrug.net/nl/bitcoin-trader/ die Bitcoin Trader hij moest betalen voor onder andere CoinBase en andere wisseldiensten. Het was in reactie op deze kosten dat hij op het idee kwam voor Blockrize.

Nick Clements, een expert op het gebied van persoonlijke financiën bij MagnifyMoney en voormalig creditcardbedrijfsmedewerker, is het ermee eens dat een cryptobeloning een goed idee is. Hij vergeleek het model van Blockrize met bestaande beloningsprogramma’s zoals flyer miles. Hij ging verder met te stellen dat veel mensen blootstelling aan cryptocurrency wilden, maar bang waren voor de volatiliteit of de complexiteit van het betrokken raken. Zo’n beloningsprogramma kan helpen om de leek vertrouwd te maken met het gebruik van cryptocurrency zonder directe kosten (of risico’s) voor hem of haar.

Voor nu is Harrison de enige voltijdse werknemer bij Blockrize. Hij is echter op zoek naar meer teamleden. Het jonge bedrijf ontvangt momenteel advies van Zak Allen van het fintechbedrijf Shogun Enterprises, Alex Atallah van OpenSea.io, een peer-to-peer cryptomarkt, en het financiële adviesbureau Card Linq’s Jonathan Gelfand.

Één potentieel struikelblok voor het opstarten zal belastingheffing zijn. Het is onduidelijk of de crypto beloningen onderworpen zullen zijn aan kapitaalwinst of een andere vorm van belastingen. Het bedrijf heeft echter een juridisch team aangesteld om dat uit te zoeken.

Het lijkt waarschijnlijk dat de opgebouwde winsten op zo’n kaart op de een of andere manier belast zouden moeten worden, vooral omdat Uncle Sam graag een zo groot mogelijk deel van de cryptotaart wil nemen. Nochtans, zoals met om het even welke scherp-randtechnologie, lopen de wetgeving en de regelgeving achter op de snel evoluerende ruimte. Als zodanig is er op dit moment geen precedent of wet die de fiscale verplichting van een dergelijke beloningsstructuur regelt.Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 6. november 2018 by admin in category "oplossing